Η METALBETON® έχει διαπίστευση ISO EN 1090

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Με συνεχή παρουσία και συμμετοχή στα μεγαλύτερα
κατασκευαστικά έργα της χώρας, η εταιρία METALBETON® συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας στον κατασκευαστικό κλάδο. Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της, την εταιρία την διέκρινε η ποιότητα, ο σχεδιασμός, οι καινοτόμες ιδέες και κυρίως η σταθερή προσήλωση της METALBETON® στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Στα χρόνια που ακολούθησαν η εταιρία METALBETON® με έδρα τη Βέροια, εξελίχθηκε, αναπτύχθηκε και βρίσκεται πλέον ανάμεσα στις δυναμικότερες κατασκευάστριες εταιρίες στην Ελληνική αγορά.

Η εξυπηρέτηση του πελάτη και η προσήλωση σε ένα άρτιο αποτέλεσμα, αποτελούν κύρια προτεραιότητα για την METALBETON® . Για την επίτευξη των στόχων της η εταιρία έχει επενδύσει σημαντικά σε εξοπλισμό – μηχανήματα – ανθρώπινο δυναμικό.
Η METALBETON® διαγράφει μια σταθερά ανοδική πορεία στο χώρο των κατασκευών και τεχνικών έργων με συνεχή διεύρυνση των επενδυτικών της σχεδίων.

Διαθέτει αποδεδειγμένη εμπειρία, άριστη τεχνογνωσία και απόλυτη εξειδίκευση σε Ιδιωτικά & Δημόσια Έργα, Έργα Συντήρησης – Αποκατάστασης & Επανάχρησης Μνημείων, Πρωτοποριακά Πλωτά Λιμενικά Έργα – Μαρίνες, Δίκτυα Αποχέτευσης, Έργα Βιολογικής Επεξεργασίας Αποβλήτων καθώς και ειδικευμένες συγκολλήσεις (tapping-plugging) σε χαλύβδινους
αγωγούς του δικτύου μεταφοράς φυσικού αερίου υπό υψηλή πίεση καθώς και συγκολλήσεις μέσης πίεσης σε δίκτυα φυσικού αερίου, πετρελαίου και ύδρευσης.

Αναλαμβάνει επίσης κτίρια logistics και αποθήκευσης
δημητριακών προϊόντων σιλό, κατασκευές μεταλλικών κτιρίων για βιοτεχνική, κτηνοτροφική και πτηνοτροφική χρήση καθώς και τυροκομεία, σφαγεία, ψυγεία, σύμμεικτα κτίρια, μεταλλικές κατοικίες και προκατασκευασμένα σπίτια.

Ευελιξία

Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά απαιτείται συχνά: η προσαρμοστήκοτητα και η
δυνατότητα της ομάδας να ελιχθεί είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι για την επιτυχία του έργου που όσο καλά και αν έχει σχεδιαστεί, μπορεί να προκύψουν νέες ανάγκες.

Αξιοπιστία

Ίσως τίποτα δεν είναι τόσο σημαντικό όσο η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη με τους συνεργατές μας. Παράδοση στους χρόνους, ρεαλιστικοί στόχοι και ειλικρινής ενημέρωση σε όλα τα στάδια του project: αυτά είναι τα συστατικά της αποτελεσματικότητας.

Εμπειρία

Ένας πιλότος εκτός από διαπιστεύσεις πρέπει να έχει και “ώρες πτήσεις”. Εμπειρία δεν είναι απλά χρόνια εργασίας σε έναν κλάδο, αλλά είναι οι διαφορετικοί τομείς εργασίας σε αυτόν, οι ποικίλες απαιτήσεις. Η εταιρεία μας μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει όλα τα παραπάνω.

Ομαδικότητα

Kάθε έργο απαιτεί τη συνεργασία πολλών διαφορετικών ειδικοτήτων, πολλών διαφορετικών ανθρώπων. Το πνεύμα ομαδικότητας αποτελεί για εμάς θεμέλειο λίθο για την αποτελεσματική ολοκλήρωση του project.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η σημασία της μελέτης εκτίμησης
επαγγελματικού κινδύνου:

Γιατί η METALBETON® ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές στην ασφάλεια

Στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών, η προτεραιότητα στην επαγγελματική ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας. Εταιρείες όπως η METALBETON® αναγνωρίζουν τη σημασία της διεξαγωγής ολοκληρωμένων μελετών εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου για τη διασφάλιση της ευημερίας των εργαζομένων. Αυτό το άρθρο υπογραμμίζει τη σημασία αυτών των μελετών και αποκαλύπτει γιατί η επιλογή της METALBETON® έναντι των ανταγωνιστών είναι μια συνετή απόφαση όταν πρόκειται για τη διατήρηση ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος.

men's black t-shirt

Ακολουθήστε μας!