Η METALBETON® έχει διαπίστευση ISO EN 1090
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • Uncategorized
  • ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ
  • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ
  • ΓΕΝΙΚΑ
  • ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  • ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

Μεταλλικές Κατοικίες: Οδηγός αγοράς

Σύμφωνα με την ιστορία των κατασκευών, τα μεταλλικά κτίρια άρχισαν να εμφανίζονται στην Αγγλία γύρω στο 1796 ως εναλλακτική λύση στην ξυλεία. Η ιδέα γεννήθηκε

ΚΤΙΡΙΑ ΨΥΧΡΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

Ψάχνετε μια αξιόπιστη εταιρεία για την κατασκευή ανθεκτικών και μακροχρόνιων σιλό για τις γεωργικές ή βιομηχανικές σας ανάγκες;
Μην κοιτάξετε παραπέρα από τη 𝗠𝗘𝗧𝗔𝗟𝗕𝗘𝗧𝗢𝗡©!

5ος Αγώνας Δρόμου μνήμης των 21 Μαθητών

Eίμαστε περήφανοι που η εταιρεία μας συμμετείχε σαν χορηγός στον 5ο Αγώνα Δρόμου μνήμης των 21Μαθητών, που διεξήχθη την Κυριακή 02 Απριλίου 2023 στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Blackpool House από Glamuzina Paterson Architects

Παρά τον μέτριο προϋπολογισμό, το σπίτι ξεχωρίζει ως ένας μαύρος μονόλιθος μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο ιθαγενών.

Τα τελευταία χρόνια τα μεταλλικά κτίρια κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα λόγω της ανθεκτικότητας, της ευελιξίας και της σχέσης κόστους-αποτελεσματικότητας. Σε αυτό το infographic, θα συγκρίνουμε τα μεταλλικά κτίρια με άλλους τύπους κατασκευών και θα επισημάνουμε τα πλεονεκτήματά τους.

Γιατί τα ΣΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ?

Ψάχνετε μια αξιόπιστη εταιρεία για την κατασκευή ανθεκτικών και μακροχρόνιων σιλό για τις γεωργικές ή βιομηχανικές σας ανάγκες;
Μην κοιτάξετε παραπέρα από τη 𝗠𝗘𝗧𝗔𝗟𝗕𝗘𝗧𝗢𝗡©!

Τα μεταλλικά κτίρια είναι λιγότερο ευαίσθητα στη φωτιά, τη μούχλα και τα παράσιτα σε σύγκριση με τα παραδοσιακά κτίρια από ξύλο ή σκυρόδεμα. Λόγω της ανθεκτικότητάς τους, τα μεταλλικά κτίρια μπορούν να αντέξουν σε ακραίες καιρικές συνθήκες, όπως τυφώνες ή σεισμούς. Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας στα μεταλλικά κτίρια εξασφαλίζει καλύτερη ασφάλεια και μακροζωία της κατασκευής.

Τα πλεονεκτήματα των μεταλλικών κτιρίων + infographic

Σύγκριση της ασφάλειας, της ανθεκτικότητας και της σχέσης κόστους-αποτελεσματικότητας. Τα τελευταία χρόνια τα μεταλλικά κτίρια κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα λόγω της ανθεκτικότητας, της ευελιξίας και της σχέσης κόστους-αποτελεσματικότητας. Σε αυτό το infographic, θα συγκρίνουμε τα μεταλλικά κτίρια με άλλους τύπους κατασκευών και θα επισημάνουμε τα πλεονεκτήματά τους.

Κατασκευή εξωτερικού μεταλλικού ανελκυστήρα

Εξωτερικός Μεταλλικός Ανελκυστήρας

Για κτίρια όπου η εγκατάσταση ανελκυστήρα είναι αδύνατη λόγω έλλειψης χώρου, η λύση είναι ένας ανελκυστήρας που εγκαθίσταται στους εξωτερικούς τοίχους του ίδιου του κτιρίου. Αυτός ο τύπος ανελκυστήρα εγκαθίσταται συχνά με έντονα ελκυστικές λύσεις, ξεκινώντας από τα γυάλινα παράθυρα που χαρακτηρίζουν τον πανοραμικό ανελκυστήρα: μερικές φορές η επιλογή ενός εξωτερικού ανελκυστήρα βασίζεται ακριβώς στην αρχιτεκτονική του εμφάνιση.

Ευχές της METALBETON

Ευχές της METALBETON®

Ευλογημένη η εποχή που εμπλέκει όλο τον κόσμο σε μια συνωμοσία αγάπης.

Μεταλλικές Κατοικίες Πλεονεκτήματα

Πλεονεκτήματα Μεταλλικών Κτιρίων

Οι μεταλλικές κατασκευές αποτελούν την πλέον συνήθη επιλογή στο χώρο των κτιριακών έργων μεγάλου μεγέθους. Ο χάλυβας αποτελεί το βασικό υλικό κατασκευής μεταλλικών κτιρίων, καθώς η αντισεισμικότητα και η αρχιτεκτονική ευελιξία είναι τα βασικά πλεονεκτήματά του.

Μεταλλικές κατοικίες τιμές

5+1 ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Ανθεκτικό, αντανακλαστικό και συχνά γίνεται ακόμα πιο όμορφο με την έκθεση στα στοιχεία της φύσης, το μέταλλο είναι μια ασυνήθιστη επιλογή στην εξωτερική επεξεργασία των σπιτιών. Αυτές οι 5+1 μεταλλικές κατοικίες κυμαίνονται από γλυπτικά υπερυψωμένα σπίτια από συγκολλημένο χάλυβα έως κομψά μοντέρνα σπίτια στην Ιαπωνία που καλύπτονται από διάτρητες μεταλλικές οθόνες που ενισχύουν την ιδιωτικότητα.

Ακολουθήστε μας!