Η METALBETON® έχει διαπίστευση ISO EN 1090
Πόσο κοστίζει ένα μεταλλικό κτίριο;

Πόσο κοστίζει ένα μεταλλικό κτίριο;

Γιατί το κόστος των μεταλλικών κτιρίων διαφέρει δραστικά.

Εάν είστε αγοραστής για πρώτη φορά, ίσως αναρωτιέστε “πόσο κοστίζει ένα κτίριο από χάλυβα;”. Παρόλο που είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις παρακάτω τιμές για σκοπούς σχεδιασμού, ο χάλυβας είναι ένα πολύπλοκο εμπόρευμα και υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος των μεταλλικών κτιρίων. Συνιστούμε πάντα να ζητάτε μια ακριβή προσφορά, καθώς το κόστος ενός μεταλλικού κτιρίου μπορεί να αλλάξει δραστικά από εταιρεία σε εταιρεία λόγω της ακρίβειας της εκτίμησης, της αγοραστικής δύναμης και των τρεχουσών πωλήσεων. Το κόστος των μεταλλικών κτιρίων μπορεί ακόμη και να αλλάξει μέρα με τη μέρα, εάν μια απροσδόκητη αύξηση των τιμών πλήξει την παγκόσμια βιομηχανία χάλυβα λόγω της αύξησης της ζήτησης, της έλλειψης προσφοράς ή των παγκόσμιων υποθέσεων.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος των μεταλλικών κτιρίων.

Όταν πρόκειται για το κόστος των μεταλλικών κτιρίων, μια κοινή παρανόηση είναι ότι υπάρχει μια τυπική τιμή για κάθε μέγεθος κτιρίου. Όταν οι πελάτες μας μας ρωτούν πόσο κοστίζει ένα μεταλλικό κτίριο, είναι σύνηθες να μας ζητούν έναν “τιμοκατάλογο” ή “κατάλογο τιμών”, όπως βλέπετε στις διαφημίσεις. Αν και καταλαβαίνουμε γιατί ένας αγοραστής που αγοράζει για πρώτη φορά μπορεί να περιμένει έναν τυποποιημένο κατάλογο κόστους κτιρίων από χάλυβα, η δημιουργία ενός καταλόγου κόστους κτιρίων από μέταλλο θα απαιτούσε μια καθημερινή εκτίμηση κάθε μεγέθους σε κάθε ταχυδρομικό κώδικα σε όλες την επικράτεια, εκτός από τη συνεκτίμηση αυτών των παραγόντων:

 

Σχεδιασμός:

Η προσθήκη θυρών, παραθύρων και άλλων προσαρμογών μαζί με τη μηχανική του κτιρίου σας για τους κώδικες και τα φορτία που σχετίζονται με την περιοχή σας θα επηρεάσει την τιμολόγηση.

Η τιμή του χάλυβα:

Μπορεί να αλλάξει καθημερινά, ειδικά κατά τη διάρκεια ενός εμπορικού πολέμου ή μετά από ένα απροσδόκητο γεγονός.

Οικονομίες κλίμακας:

Η τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο για τα κτίρια από χάλυβα εξαρτάται και από το μέγεθος της κατασκευής.

Πόσο κοστίζει ένα μεταλλικό κτίριο;

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στη διαδικασία κατασκευής, η ομάδα της METALBETON® θα φροντίσει να καταλάβετε τι θα κοστίσει το κτίριό σας σύμφωνα με τις τρέχουσες τιμές του χάλυβα και ποια αναμένεται να είναι η τιμή σε περίπτωση που αποφασίσετε να αναβάλλετε το έργο σας.

Ακολουθήστε μας!