Η METALBETON® έχει διαπίστευση ISO EN 1090
Βιομηχανικό μεταλλικό κτίριο

Μεταλλικά κτίρια: Οφέλη και χρήσεις

Τα μεταλλικά κτίρια γίνονται όλο και πιο δημοφιλή τόσο στους πολίτες όσο και στις επιχειρήσεις. Έχουν γρήγορη διαδικασία εγκατάστασης, χρειάζονται λιγότερο χρόνο, είναι φθηνότερα από τις παραδοσιακές μεθόδους κατασκευής και επιτρέπουν ευελιξία στον σχεδιασμό. Τα “βιομηχανικά μεταλλικά κτίρια” είναι κατάλληλα για βιομηχανικούς σκοπούς (όπως λέει και το όνομά τους!), εμπορικές εφαρμογές και προσωπική χρήση, όπως γκαράζ ή μονάδες αποθήκευσης.

Ωστόσο, για την κατασκευή προκατασκευασμένων χαλύβδινων κατασκευών, απαιτείται ένα κιτ χαλύβδινων κτιρίων που περιέχει τα απαραίτητα εξαρτήματα, όπως ένα σύστημα διαμόρφωσης, πάνελ πλευρικών τοιχωμάτων και οροφής και πακέτα τελειωμάτων. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε τις διάφορες χρήσεις αυτών των κιτ, πώς μπορούν να ωφελήσουν την επιχείρησή σας και ορισμένα πλεονεκτήματα των χαλύβδινων κτιρίων.

 

Έχουν μεγάλη ευελιξία

Τα κιτ κτιρίων από χάλυβα είναι ευέλικτα, επιτρέποντάς σας να τα χρησιμοποιήσετε με διάφορους τρόπους. Οι χρήσεις περιορίζονται μόνο από τη φαντασία σας, αλλά εδώ είναι μερικές από τις πολλές δυνατότητες που μπορείτε να εξετάσετε.

Οικόπεδα που δεν είναι κατάλληλα για παραδοσιακές κατοικίες

Εάν υπάρχει ένα κομμάτι γης με απότομες πλαγιές ή βραχώδεις περιοχές ακατάλληλες για την κατασκευή κατοικιών με παραδοσιακές μεθόδους κατασκευής, τα χαλύβδινα κτίρια μπορούν να κατασκευαστούν σε αυτό το σημείο για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό νέο σπίτι, γκαράζ ή υπόστεγο.

Βιομηχανικό μεταλλικό κτίριο

Ανώμαλα εδάφη ακατάλληλα για μόνιμες κατασκευές

Μπορείτε επίσης να κατασκευάσετε κτίρια από χάλυβα σε ανώμαλο έδαφος, όπου δεν θα είχε νόημα να κατασκευάσετε ένα μόνιμο κτίριο χρησιμοποιώντας παραδοσιακά υλικά όπως το τσιμέντο και το ξύλο.

Είναι εξαιρετικά επεκτάσιμες

Μπορεί να χρειαστείτε περισσότερο χώρο για τους υπαλλήλους και τους πελάτες καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορείτε να προσθέσετε ημιώροφο ή δεύτερο όροφο στο προκατασκευασμένο χαλύβδινο κτίριό σας για να φιλοξενήσετε τον αυξημένο αριθμό εργαζομένων ή να αποθηκεύσετε περισσότερα μηχανήματα ή εμπορεύματα.

Συναρμολογημένο από επαγγελματίες συγκολλητές, κάθε κιτ χαλύβδινου κτιρίου είναι αρκετά ισχυρό ώστε να μπορεί να αντέξει την προσθήκη ημιωρόφων ή δεύτερων ορόφων όταν η επιχείρησή σας χρειάζεται περισσότερο χώρο για να επεκταθεί.

Μεταλλικό Κτίριο

Ορισμένα πλεονεκτήματα των χαλύβδινων κτιρίων

Οι εταιρείες κατασκευάζουν χαλύβδινα κτίρια χρησιμοποιώντας χάλυβα ή μέταλλο υψηλής αντοχής, γεγονός που τα καθιστά ανθεκτικά σε ζημιές από ισχυρούς ανέμους ή βαριές χιονοπτώσεις. Η υψηλή αντοχή τους καθιστά τα προκατασκευασμένα χαλύβδινα κτίρια μια καλή επιλογή για περιοχές επιρρεπείς σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Η ανθεκτικότητα του χάλυβα του επιτρέπει να αντέχει σε ισχυρούς ανέμους και βαριές χιονοπτώσεις χωρίς να υφίσταται ζημιές. Τα μεταλλικά κτίρια είναι επίσης πυράντοχα, προστατεύοντας τα υπάρχοντά σας ακόμη και αν ξεσπάσει πυρκαγιά κοντά τους.

Ενώ οι ξύλινες κατασκευές θα καούν γρήγορα σε σύγκριση, οι μεταλλικές κατασκευές, όπως τα προκατασκευασμένα κιτ κτιρίων από χάλυβα, είναι πιο πιθανό να επιβιώσουν ανέπαφα, προστατεύοντας παράλληλα τα υπάρχοντά σας στο εσωτερικό του κτιρίου. Οι χαλύβδινες κατασκευές δεν θα επηρεαστούν ούτε από τερμίτες, καθώς η κατασκευή τους δεν περιλαμβάνει ξύλινες δοκούς που θα μπορούσαν να προσελκύσουν αυτά τα έντομα στο σπίτι σας.

Πριν παραγγείλετε ένα κιτ χαλύβδινων κτιρίων, θα πρέπει να εξετάσετε το μέγεθος του κτιρίου σας, τις απαιτήσεις και την τοποθεσία του χώρου σας. Αυτά τα κιτ σας επιτρέπουν να ανεγείρετε τα χαλύβδινα κτίρια γρήγορα, αλλά με όλα τα πλεονεκτήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Ακολουθήστε μας!