Η METALBETON® έχει διαπίστευση ISO EN 1090
Κάντε το επόμενο οικοδομικό σας έργο σωστά με τη METALBETON®! Η εξειδικευμένη ομάδα μας και τα υλικά κορυφαίας ποιότητας εξασφαλίζουν αντοχή και ανθεκτικότητα σε κάθε κατασκευή. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια προσφορά!

Τα οφέλη των προκατασκευασμένων μεταλλικών κτιρίων

Ένα προκατασκευασμένο μεταλλικό κτίριο είναι ένα μεταλλικό κτίριο που κατασκευάζεται με τη χρήση ενός δομικού συστήματος πλαισίωσης από χάλυβα, ειδικά σχεδιασμένου για να ταιριάζει στις απαιτήσεις του έργου σας. Όλα τα προκαθορισμένα εξαρτήματα της κατασκευής κατασκευάζονται στο εργοστάσιο εκτός του εργοταξίου υπό ακριβείς εργοστασιακές συνθήκες. Μόλις τα κομμάτια είναι προ-κομμένα, προ-διάτρητα και προ-κατασκευασμένα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του σχεδιαστή σας, παραδίδονται απευθείας στο έργο όπου συναρμολογούνται επί τόπου από μια εξειδικευμένη κατασκευαστική εταιρεία. Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση προκατασκευασμένων μεταλλικών κτιρίων για τα κατασκευαστικά σας έργα. Ας εξερευνήσουμε μερικά από αυτά!

Γιατί λοιπόν τα προκατασκευασμένα μεταλλικά κτίρια είναι μια εξαιρετική επιλογή για την επόμενη κατασκευή του κτιρίου σας;

Εξαιρετικά ευπροσάρμοστο και εξατομικευμένο

Οι αρχιτέκτονες και οι μηχανικοί συνδυάζουν και επιλέγουν από τυποποιημένα στοιχεία, όπως συστήματα κουφωμάτων, συστήματα τοίχων, συστήματα οροφής και άλλες ειδικές επιλογές σχεδιασμού, για να δημιουργήσουν την κατασκευή σας. Τα πλεονεκτήματα των προκατασκευασμένων μεταλλικών κτιρίων περιλαμβάνουν διάφορα χρώματα, υφές και σχήματα. Οι επιλογές για αυτά τα εξαρτήματα και ο τρόπος με τον οποίο συνδυάζονται επιτρέπουν στους σχεδιαστές να δημιουργήσουν ένα κτίριο που είναι πραγματικά μοναδικό για το έργο σας.

 

Είμαστε μεγάλοι υποστηρικτές αυτών των τύπων έργων λόγω των ατελείωτων δυνατοτήτων που επιτρέπουν, οι οποίες με τη σειρά τους μας επιτρέπουν να ανταποκριθούμε σε κάθε σχεδιασμό κτιρίου ή επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών μας. Λόγω του υψηλού βαθμού προσαρμογής που προσφέρουν αυτά τα κτίρια, σχεδόν κάθε βιομηχανία, επιχείρηση και λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα προκατασκευασμένο μεταλλικό κτίριο για τις ανάγκες του.

Ανθεκτικό και χαμηλής συντήρησης

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μια χαλύβδινη κατασκευή είναι σκληρή σαν… ατσάλι! Αυτές οι κατασκευές είναι πιο ανθεκτικές στα στοιχεία της φύσης, στη φωτιά και στη σεισμική δραστηριότητα από ένα κτίριο που κατασκευάζεται με συμβατικά υλικά.

 

Είναι επίσης απίστευτα ανθεκτικές και ικανές να αντέξουν τη δοκιμασία του χρόνου. Τυπικά προβλήματα κτιρίων όπως τερμίτες, μούχλα ή άλλα παράσιτα δεν επηρεάζουν ένα προκατασκευασμένο μεταλλικό κτίριο όπως ένα συμβατικό κτίριο. Αυτό σημαίνει λιγότερη συντήρηση, καθώς μια μεταλλική κατασκευή δεν θα έχει ως αποτέλεσμα ζημιές από τερμίτες, σήψη, στρέβλωση ή χαλάρωση του σκελετού. Ως εκ τούτου, ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των προκατασκευασμένων μεταλλικών κτιρίων είναι η ανθεκτικότητά τους και το χαμηλό κόστος συντήρησης.

Μειωμένος χρόνος κατασκευής

Σχεδόν κάθε μέρος της κατασκευαστικής διαδικασίας με ένα προκατασκευασμένο μεταλλικό κτίριο επωφελείται από την εξοικονόμηση χρόνου και την αποτελεσματικότητά του.

Σχεδιασμός

Η διαδικασία σχεδιασμού ενός προκατασκευασμένου μεταλλικού κτιρίου μειώνεται σημαντικά λόγω του γεγονότος ότι οι κατασκευές αυτές δημιουργούνται με τη χρήση τυποποιημένων τμημάτων και εξαρτημάτων. Αυτά τα εξαρτήματα είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να εξυπηρετούν μια μεγάλη ποικιλία αρχιτεκτονικών αναγκών και σχεδίων, τα οποία προκαθορίζονται και στη συνέχεια κατασκευάζονται πριν από τη συναρμολόγηση επί τόπου. Η τεχνολογία αυξάνει συνεχώς την ταχύτητα του σχεδιασμού, της μηχανικής και των λεπτομερειών των μεταλλικών κτιρίων.

Προγραμματισμός και εκτίμηση

Ο χρόνος και το κόστος κατασκευής είναι πιο προβλέψιμα για τα προκατασκευασμένα μεταλλικά κτίρια.  Επειδή όλα τα εξαρτήματα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο και αποστέλλονται στο εργοτάξιο, υπάρχουν λιγότερα ανθρώπινα λάθη και εργατικά που πρέπει να συνυπολογιστούν στον προγραμματισμό και το κόστος.

Κατασκευή

Μόλις το προκατασκευασμένο μεταλλικό κτίριο κατασκευαστεί, η γρήγορη συναρμολόγηση επιτρέπει στην κατασκευαστική σας ομάδα να ανεγείρει γρήγορα το κτίριο στο εργοτάξιο. Επειδή τα εξαρτήματα και τα κομμάτια παραδίδονται ολοκληρωμένα, δεν υπάρχει ανάγκη κοπής ή συγκόλλησης και η κατασκευαστική σας ομάδα μπορεί να προχωρήσει κατευθείαν στη συγκόλληση του κτιρίου με βίδες. Είναι δυνατόν να κατασκευάσετε το κτίριό σας, από το στάδιο του σχεδιασμού έως την πλήρη ανέγερση, στο ένα τρίτο του χρόνου που χρειάζονται οι συμβατικές κατασκευές.

 

Η χρήση ενός προκατασκευασμένου μεταλλικού κτιρίου μπορεί να σας εξοικονομήσει από εβδομάδες έως μήνες χρόνου κατασκευής.

Συντήρηση και βιωσιμότητα

Ένα προκατασκευασμένο μεταλλικό κτίριο είναι ισχυρό και είναι κατασκευασμένο για να διαρκέσει. Οι κεκλιμένες στέγες και οι μεταλλικοί τοίχοι δεν είναι μόνο αισθητικά ευχάριστοι, αλλά και αυτοκαθαριζόμενοι. Στους τοίχους και το υλικό της στέγης εφαρμόζεται ειδική επίστρωση που συμβάλλει στη διατήρηση του χρώματος και στην αντίσταση στη βρωμιά.  Η μακροβιότητα και η βιωσιμότητα ενός προκατασκευασμένου μεταλλικού κτιρίου θα συνεχίσει να σας εξοικονομεί χρόνο (και χρήματα) καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του κτιρίου.

Εύκολα επεκτάσιμο

Οι επιχειρήσεις συχνά ξεπερνούν τις τρέχουσες εγκαταστάσεις τους και πρέπει να επεκταθούν. Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα των προκατασκευασμένων μεταλλικών κτιρίων είναι ότι επιτρέπουν την εύκολη επέκταση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων. Οποιαδήποτε αναδιαμόρφωση ή επέκταση γίνεται πολύ πιο απλή λόγω του τυποποιημένου σχεδιασμού και της γρήγορης διαδικασίας συναρμολόγησης.

Ακολουθήστε μας!