Η METALBETON® έχει διαπίστευση ISO EN 1090
Κατασκευή εξωτερικού μεταλλικού ανελκυστήρα

Εξωτερικός Μεταλλικός Ανελκυστήρας

Για κτίρια όπου η εγκατάσταση ανελκυστήρα είναι αδύνατη λόγω έλλειψης χώρου, η λύση είναι ένας ανελκυστήρας που εγκαθίσταται στους εξωτερικούς τοίχους του ίδιου του κτιρίου. Αυτός ο τύπος ανελκυστήρα εγκαθίσταται συχνά με έντονα ελκυστικές λύσεις, ξεκινώντας από τα γυάλινα παράθυρα που χαρακτηρίζουν τον πανοραμικό ανελκυστήρα: μερικές φορές η επιλογή ενός εξωτερικού ανελκυστήρα βασίζεται ακριβώς στην εμφάνισή.

Τεχνικά πρόκειται για συστήματα που λειτουργούν μέσα σε μεταλλικά περιβλήματα κατασκευασμένα με μηχανές κοπής λέιζερ και βερνικωμένα με εποξειδικές σκόνες, με κουρτίνες από λαμαρίνα (τυφλές ή μονωμένες) και τα προαναφερθέντα φύλλα γυαλιού (διαφανή ή χρωματιστά).

Η αναλογία των διαστάσεων τόσο του συστήματος όσο και του περιβλήματος μπορεί να υπολογιστεί με βάση το διαθέσιμο χώρο του πελάτη ή ακολουθώντας τους κανονισμούς σχετικά με τα αρχιτεκτονικά εμπόδια- ως εκ τούτου, η πλειονότητα αυτών κατασκευάζεται κατά παραγγελία, ακολουθώντας επίσης τις απαιτήσεις του πελάτη.

Τα περιβλήματα παραδίδονται με τη δομική τους ανάλυση. Είναι επίσης δυνατό να συνδυαστούν αυτά τα συστήματα με διάδρομο φόρτωσης, προκειμένου να βελτιωθεί η πρόσβαση σε ορόφους που δε χρησιμοποιούνται.

ΤΡΊΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΉΡΑ

Προσβασιμότητα

Εξασφαλίζεται η άνεση και η προσβασιμότητα για όλους τους ηλικιωμένους, τους ανάπηρους, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τις οικογένειες με καροτσάκια, βαριές τσάντες για ψώνια κ.λπ.

Αύξηση της αξίας του ακινήτου.

Η αξία του ακινήτου αυξάνεται σημαντικά σε όλους τους ορόφους, η τιμή του τετραγωνικού μέτρου αυξάνεται.

Ασφάλιση κατοικίας για μεγάλη ηλικία

Το σπίτι είναι ασφαλισμένο για το μέλλον για τους υπάρχοντες κατοίκους σε μεγάλη ηλικία, ώστε να μην αναγκαστούν να μετακομίσουν επειδή δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν τις σκάλες.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΔΩ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΑΠΘ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΓΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΡΓΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΤΟΣ ΕΡΓΟΥ 2010 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΖΕΚΑΚΗΣ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟ Α.Π.Θ ΕΠΙΘΥΜΕΙ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΡΓΟ

Ακολουθήστε μας!